« Professioneel Asus G73 Accu Laptop Goede Kwaliteit (4400mAh 14.8V) | トップページ | Asus R553LB Laptop Accu Beste Prijs 4400mah 11.1V »

2017年5月20日 (土)

Accu Asus N50VF Laptop is voorzien van hoog waardige

Accu Asus n50vc presenteert een update over de productlijn van notebook met 2 in 1 ASUS Transformer Book T101HA.

Bedoeld ter begeleiding van de gebruikers die een zeer hoge mobiliteit, met name de studenten en de leerlingen van de school hebben, het apparaat wordt geleverd als een aantal functies waarmee u gemakkelijker kunnen worden gebruikt als een handige gadget om te werken, school toewijzingen aan vermaakmedia voltooien.

ASUS tablet-laptop-ontworpen Transformers boek T101HA op basis van Verstand Zier Processor Z8350-x 5 (2 m Cache, tot 1,92 GHz) met behulp van aluminium zodat het zware, lichte en slanke. Het materiaal in een keer ook maakt het zich beter voelt, interessant en bestand tegen krassen die maken dat kunnen het blaren.

"Als een opleiding met een rang en lagen, we ontwierpen een laptop met hetzelfde concept. Er zijn apparaten die bereid zijn om zijn ideaal voor gebruik in de klas of professionele werknemers, er is ook een notebook dat wij toewijzing aan mendapingi studenten en leerlingen in het secundair onderwijs, "zei Galip Fu, land Marketing Manager, ASUS Indonesië.

Galip zei, studenten en studenten behoren tot degenen die vaste activiteit hebben. Om het een comfortabele apparaat wanneer mobiele, dunne transformatoren die Accu Asus n50vf uitzonderlijk ontworpen d.w.z. 9 mm met een dikte van slechts 580 gram. "Zelfs wanneer het toetsenbord is geïnstalleerd maar doet het wegen blijven comfortabel te reizen d.w.z. 1 kg meenemen dikte van ongeveer 19 mm," zei Galip.

Galip toegevoegd, met Transformers boek T101HA studenten en de student kan de productiviteit al houden wanneer u buitenshuis bent.

Het midden van activiteit buiten, er zijn momenten waarop ze zal wachten of blootgesteld tot stilstand. Dat is wanneer de ASUS Transformer Book T101HA neemt haar rol als een laptop 2-in-1, lichtgewicht en draagbaar, dit apparaat is in staat om te dienen als een instrument voor het lezen of werken aan taken, kijken of studeren materiaal vormige video tutorials en nog veel meer.

"Dit apparaat is een licht, dun, snel, draagbare en natuurlijk 2-in-1, zodat het kan worden omgezet in notebooks en tabletten op een moment wanneer het nodig is," zei Galip.

Accu Asus n50vg -technologie is ontwikkeld met de laatste scharnier of scharnier. Dit maakt het meer flexibele en niet alleen in een tablet kan worden omgezet wanneer u het opstijgen, maar tegelijkertijd is een converteerbare flip apparaten.

Met het niveau van de helderheid van het scherm (helderheid) bereikt 400cd/m2, HD resolutie weergave op scherm T101HA werd één van de helderste in zijn klasse, evenals hebbend een brede kijkhoek. ASUS technologie Tru2Life Video en TruVivid staan garant voor de resultaten van de afbeelding die wordt weergegeven is het altijd goed in elke situatie.

U zal regelen voor staren naar het scherm voor sharp, realistisch en zal niet overeen met een schaduw omdat het komt met anti-schittering. Voor degenen onder u die een levensstijl met een hoge mobiliteit hebben, Accu Asus n50vm is apparaat met een grote batterijcapaciteit zeer belangrijk.

Accu Asus A32-N50

Accu/Batterij Asus Laptop : http://www.kopenaccu.com/asus.html

Het zou zeer nutteloos, als het apparaat voldoende draagbaarheid functies worden ondersteund, zoals de kenmerken van de 2-in-1-lichtgewicht en dun, doet het wegen, maar slechte batterijprestaties en onbetrouwbaar. Dit is de zorg van ASUS en uiteindelijk het ontwikkelen van betrouwbare technologie om Transformers boek T101HA kunnen overleven tot 11 uur.

"Voor degenen onder u die een levensstijl met een hoge mobiliteit hebben, apparaat met een grote batterijcapaciteit is erg belangrijk," zei Galip. "Met de mogelijkheden van de actieve periode van de batterij bedraagt 12 uren, de Transformer Book T101HA zeker zal maken uw verblijf productief overal," zei hij.

Deze notebook kan zelfs worden opgeladen met behulp van de mobiele lader powerbank of via micro USB-connector faciliteiten. Niet alleen dat, u niet hoeft te worden betrokken dit apparaat de mogelijkheid om verbinding met een verscheidenheid van andere apparaten.

Want, ondanks de uitleg, Galip wordt gemaakt met een slank lichaam, blijven transformatoren boek T101HA bodinya compleet met verschillende poort connectiviteit die u nodig hebt. Bevat USB, micro USB, micro SD, micro HDMI en audio hoofdtelefoon-aansluiting. "Interessant is dat er allemaal op zijn tablet, dus er zullen altijd op elk moment," voegde hij eraan toe.

http://kopenaccu.blogghy.com/note/1416882/laptop-accu-asus-n50vc-4800mah-111v.html

http://kopenaccu.cafeblog.hu/2017/05/20/accu-laptop-n50vc-asus-snelle-levering-4800mah-11-1v/

« Professioneel Asus G73 Accu Laptop Goede Kwaliteit (4400mAh 14.8V) | トップページ | Asus R553LB Laptop Accu Beste Prijs 4400mah 11.1V »