« Hoge kwaliteit Accu voor ASUS U36S | トップページ | Professioneel Asus G73 Accu Laptop Goede Kwaliteit (4400mAh 14.8V) »

2017年5月11日 (木)

Beste Keuze Asus R557LAB Laptop Accu

De Accu Asus r557lab  is niet uw typische laptop die meestal gebruikt wordt voor het beantwoorden van e-mails of surfen op het web. Het is een laptop van de productiviteit dat aan zakelijke typen tegemoetkomt en de beheerders van It MKB. loopt Windows 10 Pro voor extra functies, een vingerafdruklezer voor extra veiligheid en een hele reeks poorten zodat het kan gemakkelijk verbinding maken met bijna alle randapparatuur in het kantoor. Het is bovendien moeilijk zoals het is bedoeld voor het doorsturen van drop tests, hing cyclus tests en deelvenster druk testen. Niet te vergeten de spill-resistant toetsenbord.

Notebook grafische kaart van de lagere middenklasse, die is gebaseerd op de Maxwell-architectuur. wordt vervaardigd in 28 nanometer en heeft een 64 bit GDDR5/DDR3 geheugeninterface. In vergelijking met de 930 m, ondersteuning voor GDDR5 grafiekgeheugen is toegevoegd. Deze grafische kaarten moeten zitten kundig voor alle moderne spellen vloeiend te presenteren. Echter moeten uitdagende spelletjes worden gespeeld in een gemiddeld detailniveau. Oudere en minder veeleisende spellen zoals The Sims serie kunnen ook worden weergegeven in hoge Detailsstufen vloeistof. » Meer informatie is beschikbaar in onze laptop grafische kaart vergelijking en benchmarking.

ULV-SOC gebaseerd op de Skylake-architectuur voor slanke Accu Asus r557ln laptops en ultrabooks. Integreert, onder andere dingen, twee CPU cores, evenals een graphics unit en is vervaardigd in 14-nanometer technologie.» Meer informatie is beschikbaar in onze processor vergelijking vergelijking van mobiele processors en de benchmarklist van de verwerkers.

Deze schermgrootte wordt voornamelijk gebruikt voor grotere subnotebooks, ultrabooks en cabriolets. Deze schermgrootte biedt het grootste scala aan moderne subnotebooks. Groot schermformaten kunnen hogere resoluties en/of betere erkenning van details (bijvoorbeeld groter lettertype). Kleinere weergave diagonalen, aan de andere kant, minder energie verbruiken, zijn vaak goedkoper en handiger, lichtere apparaten voorzien.

Accu Asus r557ld TeK Computer Inc. is een belangrijke Taiwanese fabrikant van computerhardware gebaseerd in Taipeh, opgericht in 1989. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd, allermeest zij in China, waar de meeste van de productie enige tijd geleden werd uitbesteed. In het zakelijke segment met de merknaam Asus produceert het bedrijf notebooks, complete systemen en onderdelen van de PC voor eindklanten. Asus heeft kantoren in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Rusland en de Verenigde Staten, alsmede een Europese service centrum in de Tsjechische Republiek. Met de Eee PC, Asus 2008 heeft geleid tot de netbook-boom. In de sector van de laptop, Asus van 2014-2016 had een wereldwijd marktaandeel van ongeveer 11% en was dus gerangschikt vierde van de grootste laptopfabrikanten. Op het gebied van de smartphone, Asus is niet onder de top 5 en heeft slechts een klein marktaandeel (2016).

Als een apparaat voor gegevensopslag is een schijf maximaal twee terabytes of een SSD beschikbaar. De aansluiting van randapparaten serveert twee USB 2.0 en een USB 3.1 poorten (Gen 1), een weergave kan worden aangesloten via HDMI, alsmede de verbinding USB Type C. Bluetooth, WLAN 802.11 ac, LAN en een SD-kaartlezer zijn ook geïntegreerd.

Asus heeft in de afgelopen jaren sterk afgenomen. Waarschijnlijk omdat de industrie van PC elk jaar afnemen blijft. Dit kan worden gezien in het feit dat zij op technisch niet dragen. Worden het de displayframe, de techniek van de weergave, de resolutie (ik wed dat ook op dit model, er zullen alleen FHD weer, zelfs als ze zeggen dat iets anders)... Het zal simpel gezegd het voorganger model met de huidige Accu Asus r557lnb en gegooid terug op de markt.

Na de presentatie van de Zenfone 3 Deluxe aan het einde van mei vorig jaar, kwam het 7 maanden later in Duitsland. Wat kan betekenen 7 maanden voor een Smartphonegeneration iedereen kan denken. Zelfde met uw GTX1080OC. Eerste grote Rumgepralt, vervolgens niet kam ze uit. Veel van uw laptops hebben UHD resolutie volgens de informatie op uw website en handel pers. De dure Rog (bijvoorbeeld G752VS) of de VivoBooks. Maar ze gewoon niet bestaan. Uw website in het algemeen lijken niet te weten wat je doet en wat je niet. Bijvoorbeeld wordt dat ASUS de Tinker van bestuur bouwt niet genoemd.

batterij voor Asus F554LA

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Ja, het was mijn gok, ook dat dit de opvolger van de N552. Ik was ook enigszins geschokt door het feit dat het frame weergeven bijna net zo breed als de (vermeende) voorganger. Dit is M.M. na net geen langere tijdgenoot. De USB 2 poorten worden gezegd dat dit acceptabel, maar niet hun twee. Trouwens, er zou zijn geweest een verbinding met USB thunderbolt in plaats van Genesis 1. Ik denk dat die is bereid om te besteden ruim duizend euro op een notebook, vandaag, hij verwacht een beetje meer moderne design (displayframe) evenals de toekomstige veiligheid van de verbindingen, en zeker bereid is te betalen de 20, 30 euro (een beetje meer) extra kosten voor de 3 USB-verbindingen. Ik vraag me af wie op Asus maakt dergelijke beslissingen, maar deze zijn zeker niet promotionele. Ik ben ervan overtuigd dat de competitie zal een beetje verder met de komende modellen.

Dit is blijkbaar de opvolger van de N552, omdat het heet N580VD en de N552 al tot de N en Vivobook serie behoorde. Ik ben alleen verbaasd door de dikke displayframe, omdat Asus nu op frameless displays, zoals de UX3410 of de komende Zenbook Pro (UX530, UX550 zet). Als al cijferpaneel, dan moet het afgezet iets van de rest van het toetsenbord. en liever knoppen in geval kleur, zoals bij de voorgangers.

« Hoge kwaliteit Accu voor ASUS U36S | トップページ | Professioneel Asus G73 Accu Laptop Goede Kwaliteit (4400mAh 14.8V) »

スポーツ」カテゴリの記事