« Beste Keuze Asus R557LAB Laptop Accu | トップページ | Accu Asus N50VF Laptop is voorzien van hoog waardige »

2017年5月17日 (水)

Professioneel Asus G73 Accu Laptop Goede Kwaliteit (4400mAh 14.8V)

Elke gaming laptop fabrikant heeft geprobeerd te proppen meer macht binnen slim ontwerpen met kleinere schermen, maar de beste mobiele gaming ervaringen vindt u nog binnen grotere laptops zoals de Accu Asus g53sv .

Dit beest 17.3-inch implementeert een Nvidia GeForce GTX 1080, een Intel Core i7-processor en een 120Hz G-Sync scherm, en het is op een missie om een ongeëvenaarde mobiele gaming ervaring. En, in sommige opzichten het slaagt.

De efficiënte Nvdia Pascal architectuur betekent er is nauwelijks een verschil tussen de desktop- en mobiele versies van de GTX 1080-beide hebben 2,560 stream processors, 7.2 miljard transistors en 8GB van supersnelle GDDR5X geheugen. ASUS ROG G710VI 9

De mobiele versie heeft een iets lagere kloksnelheid standaard, maar in deze laptop het wordt eigenlijk afgestemde mededingingsorganen ooit zo iets.

Dat is in de standaard mode-de Accu Asus g53sw  heeft een Extreme optie, ook. Indrukwekkend, ziet die in de modus de klokken van de GPU verbeteren tot 1.622 MHz en 1, 811MHz. Beide zijn beter dan de desktop kern, wat betekent dat je niet verliest een ounce van prestaties door het spelen op een laptop ten opzichte van een PC.

De GPU is niet het enige deel dat gebruikmaakt van de opties standaard en Extreme van deze machine. De Intel Core i7-6820HK processor is een quad-core mobiele processor met een ontgrendeld vermenigvuldiger, wat betekent dat het kan worden overclocked. In de standaardmodus de 2.7GHz chip verhoogt tot een bescheiden piek van 3.2 GHz, maar in Extreme wijze dat verbetert tot 3,8 GHz – dan Intels topsnelheid voor dit deel.

De rest van de Accu Asus g73  de specificatie is monsterlijk. Dit is de eerste keer dat ik heb een laptop met 64GB DDR4-geheugen, dat eerlijk gezegd overkill is, herzien en 953GB van opslag komt uit twee high-end 512GB Toshiba SSD's in RAID 0.

Het enige underwhelming gebied verbinding is: deze machine in de buurt van-£3,000 heeft standaard 802.11ac Wi-Fi en Gigabit Ethernet, met geen teken van gaming gerichte Qualcomm Killer hardware. Het is zeker niet een must-have, maar nog steeds een opvallende omissie. ASUS ROG G710VI 13

Deze machtige specificatie brengt de Asus £2,880 tegen de Scan 3XS LG17 Carbon Extreme, oftewel een evenzo chunky 17.3-inch-laptop die ook een GTX 1080 heeft, maar het het paren met een desktop i7 - 6700 K processor.

De Scan is een verstandiger 16GB geheugen en een SSD en HDD installatie, en het kost £2,550. Voor wat het waard is, u kunt niet configureren die machine met 64GB geheugen, dus als dat is iets wat die je wilt, de ROG op test hier een betere inzet is.

Helaas zijn er geen alternatieve specificaties voor de Asus , dus als je niet van deze onderdelen, thats it.

De 17.3 in Asus is een van de meest bizarre gaming Accu Asus g73g laptops rond. Vanuit het bereik van de Republiek van Gamers, maar is dat nauwelijks een verrassing.

De dun scherm heeft een enorme logo en verbrande oranje slashes temidden van haar geborsteld aluminium, en het gebied boven het toetsenbord is een mix van meer oranje metaal, Maya-geïnspireerde patronen en een schuine / uit-knop.

De polssteun is een mix van aluminium en mat zwart plastic, de base heeft meer Maya illustraties en de gespierde achterkant is bedekt met ventilatieopeningen.

Het zeker opvalt meer dan de Scan, die was een bescheiden machine gemaakt van donker metaal. Er is geen winnaar of verliezer hier-ontwerp is subjectief en beide van deze machines indruk op hun eigen manieren.

Het is makkelijker om conclusies te trekken in andere afdelingen. De Asus 3,8 kg weegt en is 35mm dik, waardoor het dunner en lichter dan de 39mm, 4,3 kg Scan. De Asus is echter een beetje zwakker – het scherm is gemakkelijk te buigen, en er is geven in de pols-rest. De Asus is nog steeds sterk en ik ben ervan overtuigd dat het schouderophalen zou af worden gegooid in een zak en meegenomen naar een LAN party, maar de Scan positief bom-proof is.

Er is een ander gebied waar de Asus valt achter: interieur toegang. Het is moeilijk te krijgen in de Asus, en deze machine open botleemtes kraken de garantie. Scan de machine is gemakkelijk te bereiken, en gemakkelijk toegankelijke componenten zoals de RAM te vervangen zal niet vervalt de garantie.

Accu voor Asus A42-G73

Accu Laptop Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

ASUS heeft een streaming knop, vijf macro-toetsen en zelfs een overstap naar open de gamingsoftware voort zulks laptop geïnstalleerd, en de lay-out is goed elders: full-size toetsen, gescheiden cursor knoppen en een numberpad zijn alles inbegrepen.

Dat is een goed begin, maar het chiclet-toetsenbord niet bijhouden van de lucht van kwaliteit. Het is een van de zachtste die ik op een grote gaming laptop, met een comfortabele, squashy gevoel, bescheiden reizen en middelmatig basis sterkte gebruikt heb. Het is goed voor het typen, maar minder voor gaming.

De Scan 3XS LG17 Carbon Extreme had een traditioneel toetsenbord dat veel beter is voor gaming ondanks haar gebrek aan macro toetsen: zijn knoppen zijn meer snappier, met meer reizen en een steviger basis.

Het is een schande dat het toetsenbord een beetje underwhelming, is omdat het trackpad veel beter is. Het is breed en glad, met twee hoogwaardige knoppen die goed snelheid en snap. ASUS bevat zelfs eigen USB-muis met deze laptop, en het is zelfs nog dichter bij de snelheid en de ondiepe klik die ik van de beste gaming muizen verwachten. Dit is een aardige toevoeging.

http://kopenaccu.myparty.se/2017/05/17/laptop-accu-voor-asus-g73g-goede-prijs-4400mah-14-8v/

http://blogs.litnet.co.za/kopenaccu/2017/05/17/asus-g73g-accu-laptop-goede-kwaliteit-kopen/

« Beste Keuze Asus R557LAB Laptop Accu | トップページ | Accu Asus N50VF Laptop is voorzien van hoog waardige »