« Accu voor Asus Pro70Db (5200mAh 14.8V) | トップページ | 2900mAh Asus AP32-1008P Laptop Accu »

2017年7月 1日 (土)

Gratis Verzending Accu Asus x756ub-ty028t-be

De Accu Asus x756ub-ty019t is een fantastisch stukje technologie in menig opzicht, maar we geen grote fans van het scharnier- plus het ontbreken van poorten en het ontbreken van een webcam zijn, volgens ons een stap te ver in de strijd tussen esthetiek en functionaliteit.

Zoals de markt van de consument-laptop begint te sisser aflopen en leveranciers kijken elders rendabiliteit te handhaven, is er hernieuwde interesse in de onderneming/corporate markt met houdt van van Asus en Microsoft business-vriendelijke apparaten in een poging om hun marges te implementeren.

Kondigde eerder dit jaar op de CES 2017, is het apparaat vierkant gericht op degenen die streven naar het bezit van een zakelijke laptop die met houdt van van Apple's MacBook Air of Dells XPS 13 concurreren kan.

Waarom Asus niet gewoon gaan voor een professionele uitgave van de ZenBook, zijn we niet zeker. De firma maakte de Asus ZenBook Pro UX501, maar die bijna twee jaar geleden werd gelanceerd, en 2.27 kg, het is ook zwaar om te worden beschouwd als een dunne en lichte laptop (eerder dit model had de Apple MacBook Pro stevig in haar bezienswaardigheden).

Asus ging in plaats daarvan voor een volledig nieuw design met een verhoogde toetsenbord dat ons herinnerd aan de fantastische maar uiteindelijk gedoemd Dell Adamo XPS vanaf 2011.

Geprezen als's werelds lichtste 14-inch zakelijke laptop, de Accu Asus x756ub-ty028t-be iets meer dan 1kg weegt, en het is ongeveer 150 gram lichter dan de Dell XPS 13, misschien wel een van de beste laptops ontworpen premie rond.

Er is geen debat over het uiterlijk van de B9440UA: het is ontworpen om te worden licht in plaats van dunne, en doet dat met stijl en oog voor detail (bijvoorbeeld de AsusPro naam is geëtst op de achterkant van het apparaat).

Asus gebruikt van een magnesiumlegering voor het chassis om zijn robuustheid. Dat gezegd hebbende, zowel het scherm en het toetsenbord weergegeven een mate van flex-niet veel, maar nog steeds merkbaar aan degenen voor wie deze gegevens van belang.

De power-knop (of sleutel) ligt naast de delete-toets die sommige ongelukkige ongevallen zou kunnen veroorzaken, en net erboven is een vingerafdrukscanner.

Het scherm is helder en omgeven door een dunne vatting-openstelling van de Accu Asus x756ub-ty055t laptop zorgt ervoor dat de basis om te doen opstaan, bieden een schuine typen oppervlak. Mooi in theorie, maar we zijn niet overtuigd door deze truc voor een goede reden.

Dit is een laptop die per definitie wordt ervan uitgegaan dat u veel op je schoot gebruiken zal, en zoals het geval met kickstands (bijvoorbeeld, zoals te zien op de Microsoft Surface Pro 4), de 'onderkant' van de B9440UA zorgt voor een ongemakkelijke ervaring bij het gebruik van dit apparaat in je schoot gedurende langere tijd.

Zeker, het biedt een lichte verhoging voor het typen, maar het laatste wat dat je van een notebook toetsenbord op iemands schoot wilt is meer hoogte, zoals die uw polsen dwingt Flex zelfs meer.

Accu Asus x756uj ook begaan twee kardinale zonden door het doden van de webcam hier, en de beperking van het aantal poorten aan slechts drie – twee van hen zijn USB Type-C-poorten, met de derde is de audio-aansluiting.

Asus zal graag verleiden u koopt een van haar SIMPRO docking station, een goed gemaakte, relatief betaalbaar randapparaat dat de laptop connectiviteit aanzienlijk verhoogt, VGA, twee DisplayPorts, HDMI, hoofdtelefoon, vijf USB-poorten, een Ethernet-poort en een kaartlezer toe te voegen.

batterij voor Asus X756UB-TY028T-BE

Accu voor Asus : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De 48Whr 4-cel batterij dient deze notebook met sommige ernstige batterijleven (maximaal 10 uur volgens Asus ), en zijn minuscuul voeding kan bieden tot 65W (bij 20V) en tot 15W (op 5V) waardoor hij ideaal is om te laden sneller nieuwere compatibele smartphones.

De B9440UA, maar Asus maakt dat geen gemakkelijke taak. Deze laptop heeft twee enorme fouten waardoor het echt moeilijk is aan te bevelen van het apparaat als een ideale zakelijke laptop – dat, als een herinnering, ruim £1.000 kost.

Het gebrek aan havens (vooral oudere degenen) en het ontbreken van een webcam zijn puzzelen om te zeggen het minst, en een beetje van een eigen doelpunt, gezien de felle concurrentie dit notebook loopt in zijn prijsklasse.

De Lenovo ThinkPad 13 retails voor minder en biedt een paar meer trucs, zij het met een aanzienlijke gewichtstoename (50% extra), terwijl de award winnende Dell XPS 13 biedt veel meer connectiviteitsopties (en een webcam) in een kleiner volume terwijl het toevoegen van slechts 200 gram in gewicht.

En als u wilt iets nog kleiner en sneller met een langere levensduur van de batterij, touchscreen mogelijkheden samen met een webcam, dan check out de Toshiba Portégé X20W-D-10V.

http://kopenaccu.blogs.lalibre.be/archive/2017/07/01/asus-x756ub-ty019t-laptop-accu-38wh-1159163.html

« Accu voor Asus Pro70Db (5200mAh 14.8V) | トップページ | 2900mAh Asus AP32-1008P Laptop Accu »

パソコン・インターネット」カテゴリの記事