« Laptop Professioneel Accu Asus k70ij | トップページ | Accu voor Asus k550la Beste Professioneel »

2017年9月26日 (火)

Accu voor Asus a32-k52

De nieuwe Accu voor Asus  a32-n55 combineert finesse/lichtheid en multimedia/veelzijdige prestaties in een 17-inch-ultrabook met een elegant design. Op basis van een solide grafiekoplossing GTX 1050 Pascal, kan de Asus VivoBook N705UD-GC105T rekenen op een Core i7 Kaby Lake lage Conso, 8 GB RAM-geheugen en een opslagcapaciteit van daaruit voortvloeiende capaciteit. Een mooi scherm Full HD IPS-mat is er om te voldoen aan de liefhebbers van mooie beelden, zonder te vergeten de aanwezigheid van een biometrische lezer, een USB-aansluiting Type-C en een voldoende autonomie voor een prijs weergegeven op minder dan 1050 euro.

ASUS opent een nieuw ontwerp met haar Accu voor Asus a32-k53-preview ook op het bereik van de FIPL/R702(EN))- en opnieuw verbonden met elegante soberheid door de loslaten van het effect van de spiraal op de deksel. De shell van een geborsteld blauwachtig grijs is versierd met een gouden centrale logo, terwijl het interieur voor een zilver coating met hetzelfde geborsteld effect kiest. Het chassis bestaat voornamelijk uit aluminium te presenteren een mooie robuustheid ondanks zijn verfijnde silhouet (nauwelijks 21 mm). Met net iets meer dan 2 kg op de schaal heet de 17-inch licht terwijl de totale afmetingen zijn bijgesteld ter bevordering van de mobiliteit. Opmerking de backlit Toetsenbordondersteuning, die veel meer merkbaar in de donkere atmosfeer is.

De voordelen van deze ultrabook-grootformaat zijn talrijk, te beginnen met de grote grafische oplossing, die is op sommige creatieve en casual spelers gericht. Met de eerder lichtgewicht steun van de low-power processor, het is niet echt mogelijk om haar volledige potentieel te benutten, maar kunt u altijd comfortabel in full HD met spelen onder de knie detail niveaus. Sommige software gebruik te maken van GPU-versnelling ook zullen profiteren van deze oplossing, houdend in mening dat het ontbreken van Quad Core-processor terzijde de video-editing software noodzakelijkerwijs legt / 3d modeling.

Vooraan, kiest het scherm voor de definitie van een Full HD (1920 x 1080 px) om het beste gebruik van Accu voor Asus a32-k93 uw inhoud in high-definition en op het display (rib-naar-rib windows) personaliseren met behoud van de juiste leesbaarheid. Daarnaast is de mat behandeling gunstig als u werkt in een zeer mooie omgeving, of terug naar een venster omdat het u toelaten zal om reflecties te voorkomen terwijl de IPS-plaat zal de hoeken van visie openen en zorgen voor een reproductie van de kleuren van de gelovigen.

Zo verleidelijk als haar silhouet, zijn prestaties zal de behoeften multimedia van veel gebruikers. Accu voor Asus k53sv Ontworpen rond een Core i7 Kaby Lake laag stroomverbruik, gemeenschappelijke taken zoals web het doorbladeren, Office suite of video afspelen zal worden ondersteund, net als sommige bewerken missies (Photoshop, lichtgewicht Lightroom). Hetzelfde geldt voor multitasking dankzij de aanzienlijke hoeveelheid RAM (8 GB DDR4).

De opslag is zijnerzijds gewaarborgd door Accu voor Asus a32-k52 een harde schijf 1000 GB. Geen SSD gewijd aan het programma dus, die wegneemt een zeer waardevolle reactiviteit tegenwoordig. Niettemin, de capaciteit is genereus dankzij de harde schijf en maakt het mogelijk om het huis van een bibliotheek goed geleverd. Voelde (geen onderhoud hatch) om te weten dat een locatie Mr. 2 logisch gratis als de noodzaak om toe te voegen een SSD is.

Accu Asus A32-K72

Ten slotte doet de Asus VivoBook N705UD-GC105T het heel goed in verbinding, op zijn minst gezien haar kleine profiel waarbij de verwijdering van de optische-schijfeenheid. Er is een SD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en vier USB-poorten, met inbegrip van een USB 3.0 en een USB 3.1 Type-C. De nieuwste generaties van de Wifi-modules AC (2 x 4) en Bluetooth 4.1 zijn ook op het menu, evenals een vingerafdruklezer compatibel is met Windows Hello.

http://www.onmest.com/event.php?id=1311

http://www.ebah.com.br/question/AWAAAAHvkAF/accu-asus-a32-m50-topk-waliteit

http://blog.livedoor.jp/kopenaccu/archives/4014675.html

« Laptop Professioneel Accu Asus k70ij | トップページ | Accu voor Asus k550la Beste Professioneel »

旅行・地域」カテゴリの記事