« Accu HP Envy 4-1061tx | トップページ | 5200mAh Laptop Accu voor HP 628664-001 »

2018年1月 4日 (木)

Accu HP ProBook 640 G0 5200mAh 10.8V

De Accu HP ProBook 640  is een dun, lichtgewicht 15-inch Ultrabook voor desktop gebruik. geplaatst tot morgen op minder dan 540 euro (code HAPPY10), het brengt een Core i3 Kaby meer, 4gb RAM en harde schijf opslag van de daaruit voortvloeiende capaciteit rond een mooie Full HD mat scherm. Alle geïnstalleerd in een elegante en originele bi-Tone chassis met een USB-type-C-aansluiting.

Esthetisch, het paviljoen verlaat de esthetische met lineair motief gezien op de 15-au Pavilion en profiteert van een zichtbaar bereik. Hier, de achterkant van de cover is voorzien van een originele "Empire" rode kleur en erft een metalen coating om meer robuustheid te garanderen tijdens het vervoer (plastic elders).

De Accu HP ProBook 640 G0  erft ook het verhoogde scharniersysteem tot dan slechts gezien op afgunst (waaier bij de bovenkant). Dit zal een lichte verhoging van de basis aan de opening van het deksel voor meer comfort van inbeslagneming en een betere luchtcirculatie. Een ander belangrijk punt is dat het chassis is iets compacter en dunner met 2,5 mm zonder verlies van het numerieke toetsenblok. Het gewicht blijft bijna identiek (tot 5 gr) en blijkt waardevol te zijn in reizen. Jammer dat HP blijkbaar niet het toetsenbord uitgerust met een backlight systeem zoals het geval is op de nieuwe Pavilion 14.

Aan de autonomie kant, kan worden verwacht dat de Accu HP ProBook 640 G1  equivalent zijn voorganger met ongeveer 5 uur in Internet browsen. Dit is een correct resultaat.

Architected rond een Core i3 Kaby Lake en 4gb RAM, de Ultrabook doet het heel goed met alle dagelijkse taken (surfen op het Internet, Office Pack, video afspelen) en ondersteunt ook DTP en Editing in mindere mate. Aan de andere kant, als het RAM helpt om een voldoende vloeiende omgeving te bieden, zal het niet veel amplitude toe te wijzen in multitasking.

Ten aanzien van opslag, heeft het niet de kans om te profiteren van de responsiviteit van een dedicated SSD, omdat het is toevertrouwd aan een standaard harde schijf van 1000 GB. Dat gezegd hebbende, deze royale capaciteit is in staat om de Accu HP ProBook 645 G0 meerderheid van de gebruikers te voldoen, met name degenen die beginnen aan een belangrijke bibliotheek. En dan is er altijd de mogelijkheid om het te vervangen-of om het te voltooien (een poort M. 2 zou vrij zijn)-door een dedicated SSD.

Weinig bezig met deze configuratie in het ontbreken van een dedicated grafische kaart, zullen de spelers nog steeds in staat zijn om een aantal oude titels te lanceren en niet erg veeleisend in Full HD met een juiste vloeibaarheid.

Ten aanzien van het scherm van deze Accu HP ProBook 645 , de balans is matig enthousiast, de fout met zijn TN plaat die smalle hoeken van het gezichtsvermogen veroorzaakt. Behalve dat, is zijn volledige definitie HD (1920 x 1080 pixel) voordelig met zijn hoge vertonings dichtheid toestaand om hoge definitieinhoud in de beste voorwaarden te bekijken en de vertoning te moduleren terwijl zijn matte verwerking barrière aan de bezinningen in licht is milieu.

De verbinding maakt een goede voorwaartse en hosts een USB-poort 3,1 type-C in aanvulling op de twee andere standaard formaat USB 3,1-poorten en Gigabit Ethernet. U vindt er ook een SD-kaartlezer en een HDMI-uitgang. Aan de andere kant lijkt het erop dat dit model niet de laatste generaties van draadloze modules erven zoals het geval is met andere versies. Het zal nodig zijn om tevreden te zijn met de Bluetooth 4,0 en de WiFi 802,11 N.

« Accu HP Envy 4-1061tx | トップページ | 5200mAh Laptop Accu voor HP 628664-001 »