ゲーム

2017年9月19日 (火)

Laptop Professioneel Accu Asus k70ij

ASUS blijft produceren prachtige notebooks, zoals reeds uiteengezet hier meerdere malen met de Accu voor Asus r510 S, biedt het een machine van de macht in een minimumgrootte voor het volume en een redelijk gewicht van 1,1 kg. Ideaal voor surfen en met behulp van beeld processing tools, bijvoorbeeld omdat het wordt geleverd met een stylus voor ongeveer 1650 Frank.

In de hand, deze Zenbook Flip S onderscheidt zich door haar nette aluminium chassis. De Taiwanese Matt Grey-model wordt gekenmerkt door een zilveren band, waardoor het een stijlvolle, sobere en geraffineerde uiterlijk geeft. De afwerking van de set produceert een mooie indruk.

Deze Accu Asus Zenbook ux31a wordt gekenmerkt door een 512 GB SSD, 16 GB RAM, een Core i7-processor dat kan tu de 2.9 Ghz en een 13,3-inch Full HD scherm, aangedreven door een Intel HD graphics 620 chip. Op de zijkanten profiteert het twee type 3.1 USB-C-poorten. Een USB, HDMI en USB-C-adapter wordt geleverd met, evenals een beschermhoes en stylus. (Alle details)

Het nemen in de hand van deze notebook geanimeerd door de evolutionaire Windows 10 Home is snel. Met Windows Hello of een vingerafdruklezer, gelegen aan de rechterkant van dit apparaat, is de kracht bijna onmiddellijk. Opstarten van het systeem duurt slechts een paar seconden.

Het display is uitstekend en de kleuren worden goed weergegeven. Ongeacht de modus gekozen, d.w.z. energiebesparing of maximale prestaties, Accu Asus k70ij is het mogelijk om te bekijken zonder stottert 4 K videobestanden bij 60 fps van YouTube. Het geluid is ook correct in alle posities. Jammer de webcam is een beetje ruw.

Het verlichte toetsenbord is leuk. De afstand en de aanraking van de toetsen is comfortabel. U kunt gemakkelijk teksten schrijven. De grote touchpad overtreft zelfs de grootte van de Apple MacBook, bijvoorbeeld, en maakt het een ontmoedigende tool.

De Accu voor Asus a32n1405 onderscheidt zich door haar scharnier dat roteert het scherm in 360 graden en verandert het in een touchpad. De test is succesvol.

Dankzij de Intel Core i7 7500 en haar 16 GB van RAM, het behaalt een score van ongeveer 8000 punten op deze online benchmark in de modus voor maximale prestaties. Ter vergelijking: de MacBook 2016 op MacOS Sierra bereikt slechts 2000 punten terwijl een Yoga 900 staat dichter bij de 7000 punten en de Asus Zephyrus vliegt naar 16 ' 000 punten.

en autonomie? Afhankelijk van de modus van de performance van het apparaat en de activering van de Windows-energiestand varieert het sterk van 2 tot 10 uur, afhankelijk van het gebruik, terwijl de fabrikant op 11,5 uur maximaal communiceert. Opgemerkt moet worden dat het geluid van de ventilator aanwezig is, zodra de machine wordt gevraagd voor een tijdje.

In vergelijking met de meeste van de zeer compacte computers op de markt, zoals de MacBook, deze Accu Asus r752l is DN echter door haar scharnier dat roteert het scherm in 360 graden en zet hem in een aanrakingsstootkussen, dankzij Windows 10, die altijd een grote stap vooruit heeft op MacOS op dit veld.

Beter. Deze ZenBook Flip S wordt geleverd met een stylus beheren meer dan 1000 niveaus van druk. Ideaal voor het uit de vrije hand tekenen in 3D-verf, bijvoorbeeld. Twee knoppen op het lichaam van de stylus kunt u gemakkelijk wissen of verplaatsen van objecten in deze software, bijvoorbeeld. Een must voor creatieven of om notities te maken in Word door de tekenherkenning van de zeer nuttig van Windows 10.

Op het einde moet ik zeggen dat ik nogal onder de indruk van de prestaties van dit apparaat dat slechts ongeveer een centimeter dik meet. Accu voor Asus n56vz De voorbeeldige finish van deze Asus-product is net zo opmerkelijk. Asus geeft in het kort, een grote les aan veel van zijn concurrenten die niet een tactiele model versterkt door een stylus voorstellen zou...

Het Nederlandse bedrijf Asustek computer staat bekend als een fabrikant van de computer. De ontwikkelaar van de laptop serie ZenBook opent nu een nieuwe tak van bedrijf.

Accu voor Asus A32-K55

Het werd bekend dat Asustek (ASUS) niet langer wil produceren alleen computers en elektronische apparatuur, maar beroept zich ook op een nieuw businessmodel: ASUS wil ook werken in de sector van het durfkapitaal (VC).

Het bedrijf heeft nu een eigen fonds gelanceerd en heeft al vulde het met 50 miljoen dollar. Het Fonds, die wordt beheerd in samenwerking met Fenox Venture, heeft als doel om startups uit Silicon Valley naar Azië.

De nadruk zal liggen op het bijzondere gebied van ASUS: voornamelijk, startups uit het gebied van kunstmatige intelligentie, Internet of Things (IoT), grote gegevens of virtuele realiteit moeten worden bevorderd.

http://blog.goo.ne.jp/kopenaccu/e/e565fa6b4541ac4290d5f3c26c0d5a80

https://www.fbaforums.com/blogs/kopenaccu/1085-accu-a32-n55-asus

http://kopenaccu.blog.cz/1709/accu-voor-asus-a32-f82

2017年6月22日 (木)

Accu voor Asus Pro70Db (5200mAh 14.8V)

De 17,3-inch Gigabyte P57Xv7 (vanaf $1.599, of $1.999 als herzien) combineert grafische macht en draagbaarheid in een stijlvolle chassis. Aangedreven door een Intel Core i7-processor en een Nvidia GeForce GTX 1070 GPU, de P57Xv7 kan doen het allemaal: Games, productiviteit en VR. Echter, met minder dan 3 uren van het batterijleven wilt mogelijk uw gaming reizen lokaal te houden.

De Accu Asus l0690lc laptop interieur is nogal duidelijk buiten de dunne, tangerine strepen aan de zijkanten en op de top-gemonteerde spreker die fakkels uit aan uiteinden. De vijfhoekige / uit-knop zit tussen de ventilatieopeningen, recht boven het toetsenbord in zijn verzonken dek. De touchpad onder de toetsen is bijna zo massaal als de rest van de palm huisvesting het.

Moet u poorten, en de P57Xv7 heeft overvloed. Langs de rechterkant vindt u een USB 3.0-poort, USB Type-C, HDMI, mini DisplayPort, VGA en de macht jack. Een paar van de USB 3.0 poorten zitten aan de linkerkant met een SD-kaartlezer, Gigabit Ethernet, aansluitingen voor een microfoon en een paar hoofdtelefoons en een Kensington-slot.

Maar de laptop heeft een geheim zit probeert weg te sluizen aan de voorzijde van het systeem. Als u op de knop op de onderlip van de Accu Asus pro70c , blijkt het een DVD-speler. Als de fysieke schijven zijn niet je ding, kunt u dat optisch station voor een harde schijf van maximaal een 2 TB omwisselen. Dit kan handig zijn voor een aantal van de grotere spellen als Mass Effect: Andromeda, waarvoor 49.2GB van ruimte.

Kijken naar de tranen van staal was trailer op de P57Xv7 van 17,3-inch, 2560 x 1440 scherm een traktatie. Mijn ogen werden onmiddellijk gevestigd op de fluorescerende pinks en blues in de hoofdrolspelers kleding zoals op popped tegen hun zwarte lederen jassen. Scherpe details geopenbaard sommige van de kleinere tandwielen en schroeven in de actrice's robot hand als ze boos op haar partner gesticulated.

Spellen als Mass Effect Andromeda zijn net zo mooi op dit paneel, als ik op mijn eerste colonizable wereld landde en naar boven op de heldere blauwe hemel tuurde, verspreid over het landschap verbrand-sienna. De brede treden van mijn intergalactische ATV greep de harde aarde, verlaten van schone opdrukken zoals ik ben begonnen met het verkennen. Dankzij de vernieuwingsfrequentie van 120-hertz, kon ik spelen bij maximale instellingen en nog steeds goede graphics op hoge frame rates.

De Accu Asus pro70db van deelvenster is levendig, registreren van 112 procent van het sRGB-kleurengamma. Dat was genoeg om te voldoen aan de de G752VS weergegeven: en is vergelijkbaar met de Alienware 17 de resultaten (113%). De Blade Pro (185 procent) en Eon17-X (192 procent) draaide in zelfs hogere scores, echter.

Het scherm op de P57Xv7 is ook vrij nauwkeurig. Het gekerfd een Delta-E beoordeling van 0.2 (0 is ideaal), die beter dan het gemiddelde 1.3, alsmede de voorstellingen door de Alienware 17 (0.5), Blade Pro (2.3) en G752 is (2.1). De Eon17-S was een smidge beter, met 0.14.

Ondanks zijn matte vertoning is de P57Xv7 mooi en helder, gemiddeld 314 neten, topping de 290-nit-gemiddelde. Alleen de Alienware en G752 werden helderder, op 340 en 476 neten, respectievelijk.

De front-firing luidsprekers op de P57Xv7 niet zo krachtig als ik had gehoopt. Zelfs met de Dolby Digital Plus software ingeschakeld, was de synths en de bas van de Tank en de Bangas' "Quick" ondergedompeld onder het toetsenbord. De zang, terwijl duidelijk, gevuld nauwelijks ons lab.

De underwhelming prestaties bleven als ik Mass Effect speelde: Andromeda. Opblazen van een explosieve busje in een menigte van vijanden hadden niet de diepte van het geluid dat ik heb gekregen gewend op andere systemen. De dramatische veldslag muziek werd gedempt, vooral de zwelling snaren.

Reizen met een sleutel meet 1,5 millimeter en 63 gram bediening, de Accu Asus pro70f van eiland-stijl toetsenbord is een beetje aan de papperig kant. Ik was echter kunnen handhaven van mijn gebruikelijke typen snelheid, gemakkelijk raken mijn 65 word-per-minuut-gemiddelde op het 10FastFingers typen test.

Accu voor Asus A42-M70

Asus Laptop Accu : http://www.kopenaccu.com/asus.html

De touchpad van de Elan 4.2 x 3,0-inch biedt genoeg ruimte voor mijn vingers te navigeren door een vrij lang document of uitvoeren van een paar multitouch gebaren. Het gladde oppervlak heeft een snelle, nauwkeurige respons wensen aan mijn input.

De P57Xv7 heeft een aantal ernstige vuurkracht onder de motorkap, dankzij de Nvidia GeForce GTX 1070 GPU met 8 GB VRAM. Dat betekent dat het systeem zal consequent notch hoge framesnelheid zelfs op hoge instellingen. U kunt zelfs beter, haak een Oculus Rift of HTC Vive en zien wat alle deze VR rumoer over.

De laptop uitgebracht bewonderenswaardige prestaties op onze verschillende gaming benchmarks. Het raakte 50 frames per seconde op de stijging van de Tomb Raider-benchmark (1080p op hoog), overeenkomen met de Alienware 17, maar vallen een beetje kort van het gemiddelde van 53-fps. De Asus G752, Blade Pro en Eon17-X alle scoorde hoger dan 60 fps.

Op de Hitman test pijnigde de P57Xv7 tot 76 fps, ontbreekt het gemiddelde 81-fps categorie. De Alienware, G752, Blade Pro en Eon17-X alle scoorde hoger, bij 89 fps, 91 fps, 103 fps en 129 fps.

http://kopenaccu.blogas.lt/pro70c-asus-laptop-accu-goedkope-online-kopen-24.html

http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2017/06/22/accu-voor-asus-l0690lc-professioneel-vervangende/