スポーツ

2017年10月11日 (水)

Laptop Accu Asus r501vj Nieuwe kwaliteit

De Accu Asus r501dp  is een 14-inch-ultrabook voor de compacte prise dat een mooie roterende Full HD IPS-touchscreen met verfijnde NanoEdge randen openbaart. Het is gebaseerd op een Core i5 Kaby Lake ondersteund door 4 GB RAM en een toegewijde 128 GB SSD in het voordeel van een responsieve systeem. Zijn elegante en discrete schelp met de ingeperkte metingen ook verbergt een verlicht toetsenbord en een vingerafdruklezer voor meer comfort. Het is tentoongesteld op

De Accu Asus r501jr  sport een esthetiek van het monochrome en discreet om een beroep op het grootste aantal. Het aluminium ontwerp kiest voor een doffe zilverachtige grijze op de deksel en verfraaid met een geborsteld effect binnen. De vergadering is goed gemonteerd en geeft als resultaat een waargenomen bevredigende kwaliteit, zonder meer. Oogpunt metingen, de balans is goed voor een nomade 14 inch met een redelijk gewicht van 1,6 kg en een relatieve finesse. Daarnaast is de toevoeging van een verlicht toetsenbord welkom voor de opvallende in een donkere sfeer.

Dacht voor een speelse mobiel gebruik, is de ultrabook vooral gekenmerkt door de converteerbare configuratie. Dankzij de scharnieren op 360 graden draaien, het scherm zal zitten kundig voor verschillende standpunten innemen: tegenovergestelde voor normaal gebruik, plat, in tent modus of zelfs in functie van de ezel.

Accu Asus r501dy  kondigt een volledige dag van autonomie. In de praktijk is het beter om de tabel op een gemiddelde van 6 uur in Web het doorbladeren met actieve Wifi. Het is in het lage gemiddelde.

ASUS is het ontwerp van zijn scherm zorgvuldig uitgehard door raffinage van de randen van de kant en de top en waardoor een versterkte onderdompeling (NanoEdge). Vooraan, de definitie van Full HD (1920 x 1080 px) zal ideaal leent zich voor het lezen van uw inhoud in high-definition dankzij zijn belangrijke weergave dichtheid, terwijl de IPS plaat zullen verantwoordelijk zijn voor het openen van de hoeken van visie (op 178 graden volgens Asus) en Re trouw de kleuren reproduceren. Accu Asus r501vj Bovendien, de glanzende tactiele oppervlak zal toestaan een speelse interactie met het systeem, maar de buiten zichtbaarheid ervan zal worden gewijzigd door enkele beschouwingen (stylus pennenhouder biedt optioneel).

Ontworpen rond een Core i5 Kaby Lake en 4 GB RAM, is de Ultrabook bestemd voor vrijwel uitsluitend kantoorautomatisering. Surfen op het Internet, Office werken of videoplayback worden behandeld en lichte fotobewerking. Maar deze basis zal niet zitten kundig voor pakken veeleisender en de beperkte hoeveelheid RAM zal niet veel amplitude in multitasking toewijzen. U moet regelen voor een paar lusjes en/of sommige actieve toepassingen op hetzelfde moment.

Gelukkig, de dedicated Accu Asus r501vb  zit er om een impuls aan het systeem. Deze opslagoplossing voor de energiebesparing, de stilte en zijn robuustheid, bekend is met name een serieuze partner in termen van reactiviteit. Windows laadt vrijwel direct mee, en de lancering van de verschillende taken is minder traag. Merk op dat de capaciteit verre van dat van een standaard harde schijf is. Het zal dus nodig zijn om concessies op opslag (ongeveer 90 GB vrij) of kiezen voor een online of externe oplossing.

Accu voor Asus A32-N56

Bij gebrek aan een dedicated grafische kaart, kunt de Ultrabook alleen vertrouwen op haar HD chip 620 geïntegreerd met de processor om een minimum van spelen, wetende dat alleen de oude en lage veeleisende titels zal zitten kundig voor zet in Full HD.

De verbinding is genereus en verwelkomt alle benodigdheden op het moment, in standaard formaten. Er is een SD card reader, een HDMI-uitgang en maar liefst 4 USB-poorten, met inbegrip van een USB 3.0 en een USB 3.1 Type-C. Een vingerafdruklezer wordt toegevoegd aan de partij toe login en veilige toegang tot de sessie (Windows Hello compatibel). De nieuwste generaties voor Wifi-AC en Bluetooth 4.1 modules zijn ook voorzien van steeds sneller en betrouwbaarder draadloos gegevens uitwisseling.

http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2017/10/11/gratis-verzending-accu-asus-n76vm-laptop

http://www.irakyat.my/groups/topic/view/group_id/395/topic_id/306/post_id/467

http://news.abc24.it/news/beste-keuze-laptop-accu-asus-n76vj.html

2017年8月 1日 (火)

Accu a41-x550a Laptop Lage Prijs Professioneel Online

De Accu a41-x550a werd voor het eerst aangekondigd een jaar geleden, maar de specs zijn nog bijna volledig top-notch dankzij vertraagde verfrist dit jaar. Met uitzondering van de GPU klinkt alles als iemand een fantasie verlanglijst zonder de geringste bezorgdheid over de kosten heeft opgesteld, en net besloten te gaan voor. We beginnen met een Intel Core i7-6820HK-processor, die kan gaan van maximaal 3,6 GHz als is, maar ook kunt voor overklokken dankzij haar unlocked multiplier. Wanneer gedokt, tot 4GHz automatisch gaat en Asus zegt dat er voldoende hoofdruimte te nemen die verder handmatig.

De GPU in kwestie is een GeForce GTX 980 - zeker nog een krachtpatser, maar gemakkelijk klasse te sterk door dit jaar GTX 1080. De GPU heeft 8GB GDDR5 RAM van zijn eigen, en is natuurlijk ook overklokbaar. Accu Asus r510cc beweert dat haar Vloeistofgebaseerde koeling oplossing laat je boven de 40 procent betere prestaties uit de GPU, en er is ook meer robuuste macht levering waarmee het tekenen 80W naast de gebruikelijke 100W.

Alleen het beste zal doen, en dus er is 64GB DDR4-2400 RAM, die is ook overclocked tot 2800MHz. Voor opslag hebben wij het genoegen van het hebben van niet alleen een supersnelle NVMe SSD, maar twee van hen in een striped RAID 0-array voor tweemaal de snelheid. De stations zijn beide 512GB Samsung SM951 M.2 eenheden, en door Windows worden gezien als één logische schijf van 1TB.

Het scherm is een 4K IPS-paneel, heeft, op gewoon 17.3 inch, een dichtheid van 254ppi. Windows 10 de schalen absoluut noodzakelijk is met deze afmetingen en is standaard ingesteld op 175 procent. Je krijgt ook Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 en een 720 p webcam. De batterij wordt begroot op 93Whr en Accu Asus r510 is niet natuurlijk opscheppen over de levensduur van de batterij in termen van uren. Je krijgt een 180 macht baksteen moet worden gebruikt wanneer de laptop aangesloten op een eigen is en een veel omvangrijker 330 één voor het dock.

Onze test-eenheid kwam met Windows 10 Home. We zijn gewend aan het zien van een overvloed aan zelf gemerkte apps voorgeïnstalleerd op laptops van Asus, en er is geen tekort hier hetzij. Het bedrijf heeft geprobeerd om ze te verenigen in één basispagina het Configuratiescherm, met beperkt succes. De app van de ROG Gaming Center is onhandig ontworpen en veel besturingselementen zijn ofwel verborgen, slecht geregeld, of het ontbreken van beschrijvingen van wat ze doen. U kunt definiëren en schakelen tussen profielen hier, of gewoon flip individuele knevels. Sommige opties zijn eenvoudige knevels maar anderen starten hun eigen apps, zoals Turbo vistuig waarmee u overklokken op de vlieg zo goed als handmatig; Splendid, die scherm kleur temperatuurcontrole biedt; ROG-MacroKey voor het configureren van de vijf macro-toetsen; Sonic Radar, een game-overlay ontworpen om te helpen lokaliseren vijanden op basis van auditieve signalen; en Sonic Studio, een audio-equalizer die een handig modus bevat voor het opnemen van uw stem, als u uw games online voor het live streamen.

Het proces van docking en ontkoppelen is uiterst eenvoudig. Accu Asus r510cs moeten uitzoeken hoe te verzegelen de koelvloeistof buisjes zonder dat dingen ingewikkeld voor gebruikers van Asus complimenteren. Het bedrijf waarschuwen dat kleine hoeveelheden vloeistof van de pakkingen druppelen kunnen na loskoppelen, maar we niet zien dit gebeuren tijdens onze review-proces, en we met het mechanisme voor hele hijs zootje speelden. Hopelijk zal het bedrag dat uit over een levensduur druipt niet genoeg te eisen van een nieuwe vulling; een proces waarbij het lijkt alsof het leiden een reis naar een erkende servicecenter tot zou.

Geluid uit de ingebouwde luidsprekers was een teleurstelling. We hoopten voor een volle, rijke geluid gezien de omvang van deze laptop, maar in plaats daarvan waren teleurgesteld door hoe hol en raspend was. Muziek en zelfs stemmen waren vaak krassend, en het maximale volume was zo luid.

Dankzij het opvlammen snelle hardware, de Accu Asus r510c opgestart in minder dan vijf seconden zelfs met ladingen van onze test software geïnstalleerd. Natuurlijk wat iedereen wil weten is hoe goed het uitgevoerd in benchmark en gaming proeven. We begonnen met alleen de laptop op zijn eigen, uitgevoerd in de modus van de geoptimaliseerde wanneer ingeplugd, en toen liep dezelfde tests met het dok is geplaatst, in Extreme wijze uitgevoerd.

Asus A41-X550A Accu

Toepassingen die volkomen fijn enkel verpletterde, het toetsenbord en trackpad werken moeten waren teleurstellend, en de luidsprekers zijn gewoon niet zo goed. Er is ook geen upgrade pad; het dok zal niet werken met toekomstige laptop modellen. Het slechtste ding over de GX700 is echter dat we al weten dat het is verouderd. Dit product is beschikbaar internationaal voor iets minder dan een jaar, en als we zijn de uitgaven zo veel geld, we willen het allerbeste. ASUS showde haar GX800 model op de Computex van dit jaar, en dat model heeft niet één maar twee GeForce GTX 1080 GPU's, plus een mechanisch toetsenbord en betere luidsprekers. De GX800 is beschikbaar voor aankoop nog, maar het bestaat, en dat is reden genoeg om het gevoel dat we bent wie moet worden betekend iets een beetje muf met de GX700 op dit punt in de tijd.

http://blogs.montevideo.com.uy/bloghome_31356_1_1.html

http://kopenaccunl.blogsport.eu/2017/08/01/kopen-nieuwe-accu-voor-asus-a550lc/

http://kopenaccunl.allmyblog.com/3-nieuwe-kwaliteit-laptop-accu-a41-x550a.html

2017年5月11日 (木)

Beste Keuze Asus R557LAB Laptop Accu

De Accu Asus r557lab  is niet uw typische laptop die meestal gebruikt wordt voor het beantwoorden van e-mails of surfen op het web. Het is een laptop van de productiviteit dat aan zakelijke typen tegemoetkomt en de beheerders van It MKB. loopt Windows 10 Pro voor extra functies, een vingerafdruklezer voor extra veiligheid en een hele reeks poorten zodat het kan gemakkelijk verbinding maken met bijna alle randapparatuur in het kantoor. Het is bovendien moeilijk zoals het is bedoeld voor het doorsturen van drop tests, hing cyclus tests en deelvenster druk testen. Niet te vergeten de spill-resistant toetsenbord.

Notebook grafische kaart van de lagere middenklasse, die is gebaseerd op de Maxwell-architectuur. wordt vervaardigd in 28 nanometer en heeft een 64 bit GDDR5/DDR3 geheugeninterface. In vergelijking met de 930 m, ondersteuning voor GDDR5 grafiekgeheugen is toegevoegd. Deze grafische kaarten moeten zitten kundig voor alle moderne spellen vloeiend te presenteren. Echter moeten uitdagende spelletjes worden gespeeld in een gemiddeld detailniveau. Oudere en minder veeleisende spellen zoals The Sims serie kunnen ook worden weergegeven in hoge Detailsstufen vloeistof. » Meer informatie is beschikbaar in onze laptop grafische kaart vergelijking en benchmarking.

ULV-SOC gebaseerd op de Skylake-architectuur voor slanke Accu Asus r557ln laptops en ultrabooks. Integreert, onder andere dingen, twee CPU cores, evenals een graphics unit en is vervaardigd in 14-nanometer technologie.» Meer informatie is beschikbaar in onze processor vergelijking vergelijking van mobiele processors en de benchmarklist van de verwerkers.

Deze schermgrootte wordt voornamelijk gebruikt voor grotere subnotebooks, ultrabooks en cabriolets. Deze schermgrootte biedt het grootste scala aan moderne subnotebooks. Groot schermformaten kunnen hogere resoluties en/of betere erkenning van details (bijvoorbeeld groter lettertype). Kleinere weergave diagonalen, aan de andere kant, minder energie verbruiken, zijn vaak goedkoper en handiger, lichtere apparaten voorzien.

Accu Asus r557ld TeK Computer Inc. is een belangrijke Taiwanese fabrikant van computerhardware gebaseerd in Taipeh, opgericht in 1989. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd, allermeest zij in China, waar de meeste van de productie enige tijd geleden werd uitbesteed. In het zakelijke segment met de merknaam Asus produceert het bedrijf notebooks, complete systemen en onderdelen van de PC voor eindklanten. Asus heeft kantoren in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Rusland en de Verenigde Staten, alsmede een Europese service centrum in de Tsjechische Republiek. Met de Eee PC, Asus 2008 heeft geleid tot de netbook-boom. In de sector van de laptop, Asus van 2014-2016 had een wereldwijd marktaandeel van ongeveer 11% en was dus gerangschikt vierde van de grootste laptopfabrikanten. Op het gebied van de smartphone, Asus is niet onder de top 5 en heeft slechts een klein marktaandeel (2016).

Als een apparaat voor gegevensopslag is een schijf maximaal twee terabytes of een SSD beschikbaar. De aansluiting van randapparaten serveert twee USB 2.0 en een USB 3.1 poorten (Gen 1), een weergave kan worden aangesloten via HDMI, alsmede de verbinding USB Type C. Bluetooth, WLAN 802.11 ac, LAN en een SD-kaartlezer zijn ook geïntegreerd.

Asus heeft in de afgelopen jaren sterk afgenomen. Waarschijnlijk omdat de industrie van PC elk jaar afnemen blijft. Dit kan worden gezien in het feit dat zij op technisch niet dragen. Worden het de displayframe, de techniek van de weergave, de resolutie (ik wed dat ook op dit model, er zullen alleen FHD weer, zelfs als ze zeggen dat iets anders)... Het zal simpel gezegd het voorganger model met de huidige Accu Asus r557lnb en gegooid terug op de markt.

Na de presentatie van de Zenfone 3 Deluxe aan het einde van mei vorig jaar, kwam het 7 maanden later in Duitsland. Wat kan betekenen 7 maanden voor een Smartphonegeneration iedereen kan denken. Zelfde met uw GTX1080OC. Eerste grote Rumgepralt, vervolgens niet kam ze uit. Veel van uw laptops hebben UHD resolutie volgens de informatie op uw website en handel pers. De dure Rog (bijvoorbeeld G752VS) of de VivoBooks. Maar ze gewoon niet bestaan. Uw website in het algemeen lijken niet te weten wat je doet en wat je niet. Bijvoorbeeld wordt dat ASUS de Tinker van bestuur bouwt niet genoemd.

batterij voor Asus F554LA

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Ja, het was mijn gok, ook dat dit de opvolger van de N552. Ik was ook enigszins geschokt door het feit dat het frame weergeven bijna net zo breed als de (vermeende) voorganger. Dit is M.M. na net geen langere tijdgenoot. De USB 2 poorten worden gezegd dat dit acceptabel, maar niet hun twee. Trouwens, er zou zijn geweest een verbinding met USB thunderbolt in plaats van Genesis 1. Ik denk dat die is bereid om te besteden ruim duizend euro op een notebook, vandaag, hij verwacht een beetje meer moderne design (displayframe) evenals de toekomstige veiligheid van de verbindingen, en zeker bereid is te betalen de 20, 30 euro (een beetje meer) extra kosten voor de 3 USB-verbindingen. Ik vraag me af wie op Asus maakt dergelijke beslissingen, maar deze zijn zeker niet promotionele. Ik ben ervan overtuigd dat de competitie zal een beetje verder met de komende modellen.

Dit is blijkbaar de opvolger van de N552, omdat het heet N580VD en de N552 al tot de N en Vivobook serie behoorde. Ik ben alleen verbaasd door de dikke displayframe, omdat Asus nu op frameless displays, zoals de UX3410 of de komende Zenbook Pro (UX530, UX550 zet). Als al cijferpaneel, dan moet het afgezet iets van de rest van het toetsenbord. en liever knoppen in geval kleur, zoals bij de voorgangers.