スポーツ

2018年4月10日 (火)

Laptop Accu Asus UL50 Beste Kwaliteit

Intel kondigde vorige week haar nieuwe 8e gen H-serie mobiele processors en bijna alle laptop OEM's hebben vrijgegeven bijgewerkte varianten van hun bestaande laptop lineup aangedreven door de nieuwe chips. Terwijl wij sommige van deze laptops verwachten te maken hun weg naar India een paar maanden, heeft Asus al bevestigd dat het de meest krachtige ROG laptop naar India brengt. In een teaser gedeeld door de ASUS, heeft het bedrijf de achterkant van de Accu Asus PL30JT Gaming Laptop aangedreven door de nieuwe Intel Core-processor voor i9-8950HK getoond. Dit is de enige machine in het arsenaal van de Asus ROG die is voorzien van poorten aan de achterzijde naast de nieuwere processor.

De sporten van de laptop een NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU met een 8GB VRAM GDDR5X, waarmee de 17.3-inch Full HD display weergegeven G-Sync biedt een max vernieuwingsfrequentie van 144Hz. Er is ruimte binnen de machine voor maximaal 64GB DDR4 RAM in dual-channel en heeft meerdere opslagoplossingen met inbegrip van 3 x M.2 NVMe PCIe 3.0 "slots" samen met een 2 TB HDD. Het bedrijf beweert dat de Accu Asus PL80J laptop 143fps en 92fps op Ultra FHD instellingen in games zoals GTA V en The Witcher produceren kan: Wild Hunt respectievelijk. Wordt een top van de lijn gaming machine, de laptop kenmerkt ook een RGB-toetsenbord met toetsen 2.5mm van belangrijke reizen aanbieden. Onnodig te zeggen, is het een geschikt laptop van VR.

Dat gezegd hebbende, Asus is niet het slechts één gearing te lanceren nieuwe gaming laptop in India. MSI heeft al aangekondigd haar bereik van de laptop in India en Dell is ook waarschijnlijk in zijn bijgewerkte lijn van gaming laptops naar India om spoedig te brengen. Accu Asus PRO32 Hoewel, er is geen nieuws vanaf nu over Acer en HP bijwerken van hun respectieve gaming opstellingen in India. Verwacht wordt echter dat deze bedrijven ook machines aangedreven door de nieuwste Intel-processors in de komende maanden in India zal aankondigen.

Deze tweede-gen versie van de Asus Zephyrus houdt de inventieve verhoogde koeling vent, verlaagt de prijs, voegt een nieuwe zes-core Intel Core i7 CPU en corrigeert de arme touchpad plaatsing in het origineel.

Het slechte de fans nog steeds heel luid, het batterijleven is kort, er is een dikke scherm bezel rond het nontouch-display, en er is geen ingebouwde Ethernet-aansluiting, die belangrijk is voor het downloaden van grote spelbestanden.

De Bottom Line Asus voegt Intels krachtige nieuwe zes-core Core i7 CPU aan de slanke Accu Asus PL80JT gaming laptop, terwijl de vaststelling van een aantal van de oorspronkelijke ontwerp eigenaardigheden en zelfs het verlagen van de prijs.

ASUS heeft een nieuwe gaming laptop dat niet alleen krachtig, inventief ontworpen, en uiterst draagbaar, het is ook één van de allereerste systemen met een nieuwe golf van high-performance laptop CPU's van Intel.

Binnen de Asus ROG Zephyrus GM501 is de Intel Core i7 - 8750H, die een zes-core-processor is--de eerste die we hebben getest--tot uit de gebruikelijke quad-core. Nee, het behoort niet tot de kern komen-soon i9 CPU's, maar het is zeker een flinke stap omhoog in prestaties over zelfs recente chips van vorig jaar, ten minste volgens onze eerste benchmark-tests.

Het is zinvol dat Accu Asus PL80 SERIES deze nieuwe technologie van de component in de lijn van Zephyrus zetten moet, zoals het was oorspronkelijk vorig jaar aan debuut de Max-Q van Nvidia grafische kaart ontwerp, dat meer macht van de GPU in een kleinere, dunnere laptop, indrukwekkende daartoe past gebruikt. Maar hier het middelpunt van de belangstelling is gereserveerd voor de six-core Core i7 CPU, zoals de graphics hebben verplaatst van een Max-Q GeForce 1080 naar een standaard GeForce 1070.

Hoe past een laptop die is gewoon 19.9mm dik (en weegt ongeveer 5,5 pond) in een krachtige grafische kaart en de zes-core CPU? Accu Asus PL80VT noemt het koelen oplossing een actieve aërodynamische systeem, of AAS, en het is een onderkant die liften omhoog wanneer de laptop deksel openstaat, blootstellen van een verborgen vent gebruikt om te koelen. Deze vent stijgt met ongeveer 9mm vanaf uw bureau, oftewel 2mm hoger dan de vorige Zephyrus. Het is een vrij subtiele effect, de achterkant van het toetsenbord opheffen van iets.

Er zijn nog meer veranderingen van de oorspronkelijke 2017 Accu Asus UL50 (vernoemd naar de Griekse god van de westenwind, in het geval je nieuwsgierig bent). De prijs van het model van 2017 was ongeveer $2.700 in de VS, terwijl deze nieuwe versie $2,199 is. Dat is vooral opmerkelijk omdat hoewel het 2018 model was veel sneller in prestaties benchmarks en zowat gebonden in 3D en gaming benchmarks. ASUS zegt online detailhandelaar NewEgg zal voeren ook een versie die druppels van de GPU naar een nog-fatsoenlijke Nvidia 1060, voor $1,899.

De niet-aanraking 1, 920 x 1, 080 display krijgt ook getweaked, bewegen tot een 144 Hz vernieuwingsfrequentie en ondersteuning voor Nvidia G-Sync-technologie, die overeenkomt met de GPU output naar de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm, wat resulteert in games vloeiender ogende.

Accu Asus UX501JW-CN245T : http://www.kopenaccu.com/asus-ux501jw-cn245t.html

http://kopenaccu.namjai.cc/e227706.html

http://kopenaccu.gamers.re/2018/04/10/accu-asus-g501jw-100-compatibel

2018年3月21日 (水)

2950mAh 15V Accu Asus R752LJC

Bij het kopen van een gaminglaptop moet je steeds een compromis maken. Wil je een krachtig model dat de zwaarste spellen aankan, dan moet je een dik toestel aanschaffen dat je met moeite mee kan zeulen. Voor wie draagbaarheid een must is, zijn er dan wel dunnere modellen, maar deze laptops zijn niet in staat om zware spellen te verwerken.

Accu Asus R752LJ probeert een einde te maken aan het dilemma waarmee menig gamer al eens geconfronteerd werd. De Asus Rog Zeyphyrus is een krachtig toestel in een relatief slank jasje. De laptop herbergt dezelfde kracht als een high-end desktop en is niet veel dikker dan een gemiddelde Ultrabook. Op het eerste zicht heeft Asus dan ook een winnaar in handen.

De slanke lijn van de Zephyrus komt jammer genoeg tegen een prijs: met een prijskaartje van 3.299 euro is het toestel niet voor iedereen. Je kan maar weinig duurdere laptops in de winkel vinden. De MSI GT75VR is één van de weinige toestellen die duurder is dan de Zephyrus. Die laptop overtuigde ons met zijn sterke prestaties en goede schermkwaliteit. Jammer genoeg was bij dat toestel de autonomie erg slecht.

Bij het toestel van Accu Asus R752LJC wringt het schoentje op dezelfde plaats. Het toestel houdt het na iets minder dan 3 uur voor bekeken op de Reader Test. Dat is een dikke 40 minuten beter dan wat de MSI GT75VR doet, maar een stuk slechter dan het gemiddelde. Asus heeft dan wel één compromis van tafel geveegd, maar behoudt een ander probleem eigen aan gaminglaptops: een erg magere autonomie.

Qua prestaties doet het toestel het dan weer erg goed. Het toestel van Asus scoort over de gehele lijn goed op benchmarktests, al throttlet de grafische kaart wel erg snel. De Rog Zephyrus maakt gebruik van het Active Aerodynamic System van Asus, dat voor efficiënte koeling moet zorgen in een relatief kleine behuizing. Bij zwaar gebruik haalt de laptop mogelijk toch vrij hoge temperaturen, waardoor de prestaties van de grafische kaart beperkt worden.

Ten slotte is de bouwkwaliteit van het toestel erg goed. Accu Asus R752LK De laptop heeft een mooi scherm en een touchpad dat goed werkt. Bovendien is de schermkwaliteit van het toestel bovengemiddeld. Voor gamers met veel geld is de Asus Rog Zephyrus ideaal.

ASUS Zenbook laptops hebben een grote belangstelling. Dit moet niet een verrassing, en op het einde, de aantrekkelijke prijs biedt een hoge kwaliteit van vakmanschap, een ontwerp dat kan worden gewild en goede prestaties. Deze groep sluit zich aan bij het nieuwe model gemerkt UX331, die, dankzij zijn elegante silhouet, geschikt zal zijn zowel als een thuis laptop en een goede metgezel van zakelijke bijeenkomsten.

Aandacht geeft zeker het display, die werd omringd door een slanke frame NonoEdge. Slanke randen niet alleen vertalen in visuele aspecten, maar ook afmetingen-de nieuwe Accu Asus R752LN is compacter dan de typische 13-inch laptop. De voordelen omvatten brede kijkhoeken-178 graden en 100% sRGB dekking. De fabrikant vermeldt levendige en nauwkeurig in kaart gebrachte kleuren.

Prestaties zijn ook op een hoog niveau. In top-configuratie, de gebruiker krijgt een 8-generatie Intel Core i7-processor, een 512 GB PCIe SSD en 16 GB RAM. De laptop was ook uitgerust met een USB-type-C, twee USB 3.1 type-a-aansluitingen, HDMI en een microSD-kaartlezer. Draadloze Internet connectiviteit biedt 802.11 AC dual-band Wi-Fi, aangedreven door ASUS Wi-Fi Master-technologie om sneller, stabieler connectiviteit te bieden.

De Accu Asus R752M behuizing is volledig gemaakt van een stuk metaal en weegt slechts 1.12 kg. Op zijn dikste punt, ZenBook is 13.9 mm, die, gecombineerd met zijn lage gewicht, maakt het een goede metgezel voor een reis of een metgezel tijdens een studie. Het ontwerp is gemaakt van magnesium en aluminium legering. Het toetsenbord is verlicht.

De resultaten van de arbeidstijd op een enkele lading zijn ook indrukwekkend. Volgens Accu Asus R752MA , heeft de batterij een capaciteit van 50 WH om tot 14 uren van verrichting te leveren. Natuurlijk zal dit resultaat moeilijk te bereiken, maar zoals de meeste kan worden verwacht ongeveer 8-9 uur bij normaal gebruik. Op zijn beurt, met de snelle lading functie, kan de laptop opladen tot 60% in 49 minuten.

Het Harman Kardon-gecertificeerde geluidssysteem ondersteunt de ASUS SonicMaster-technologie. Het touchpad ondersteunt gebaren en heeft een functie voor handschriftherkenning. Bovendien, de geïntegreerde vingerafdruklezer u inloggen met behulp van Windows hello. De laptop draait onder Windows 10.

2017年10月11日 (水)

Laptop Accu Asus r501vj Nieuwe kwaliteit

De Accu Asus r501dp  is een 14-inch-ultrabook voor de compacte prise dat een mooie roterende Full HD IPS-touchscreen met verfijnde NanoEdge randen openbaart. Het is gebaseerd op een Core i5 Kaby Lake ondersteund door 4 GB RAM en een toegewijde 128 GB SSD in het voordeel van een responsieve systeem. Zijn elegante en discrete schelp met de ingeperkte metingen ook verbergt een verlicht toetsenbord en een vingerafdruklezer voor meer comfort. Het is tentoongesteld op

De Accu Asus r501jr  sport een esthetiek van het monochrome en discreet om een beroep op het grootste aantal. Het aluminium ontwerp kiest voor een doffe zilverachtige grijze op de deksel en verfraaid met een geborsteld effect binnen. De vergadering is goed gemonteerd en geeft als resultaat een waargenomen bevredigende kwaliteit, zonder meer. Oogpunt metingen, de balans is goed voor een nomade 14 inch met een redelijk gewicht van 1,6 kg en een relatieve finesse. Daarnaast is de toevoeging van een verlicht toetsenbord welkom voor de opvallende in een donkere sfeer.

Dacht voor een speelse mobiel gebruik, is de ultrabook vooral gekenmerkt door de converteerbare configuratie. Dankzij de scharnieren op 360 graden draaien, het scherm zal zitten kundig voor verschillende standpunten innemen: tegenovergestelde voor normaal gebruik, plat, in tent modus of zelfs in functie van de ezel.

Accu Asus r501dy  kondigt een volledige dag van autonomie. In de praktijk is het beter om de tabel op een gemiddelde van 6 uur in Web het doorbladeren met actieve Wifi. Het is in het lage gemiddelde.

ASUS is het ontwerp van zijn scherm zorgvuldig uitgehard door raffinage van de randen van de kant en de top en waardoor een versterkte onderdompeling (NanoEdge). Vooraan, de definitie van Full HD (1920 x 1080 px) zal ideaal leent zich voor het lezen van uw inhoud in high-definition dankzij zijn belangrijke weergave dichtheid, terwijl de IPS plaat zullen verantwoordelijk zijn voor het openen van de hoeken van visie (op 178 graden volgens Asus) en Re trouw de kleuren reproduceren. Accu Asus r501vj Bovendien, de glanzende tactiele oppervlak zal toestaan een speelse interactie met het systeem, maar de buiten zichtbaarheid ervan zal worden gewijzigd door enkele beschouwingen (stylus pennenhouder biedt optioneel).

Ontworpen rond een Core i5 Kaby Lake en 4 GB RAM, is de Ultrabook bestemd voor vrijwel uitsluitend kantoorautomatisering. Surfen op het Internet, Office werken of videoplayback worden behandeld en lichte fotobewerking. Maar deze basis zal niet zitten kundig voor pakken veeleisender en de beperkte hoeveelheid RAM zal niet veel amplitude in multitasking toewijzen. U moet regelen voor een paar lusjes en/of sommige actieve toepassingen op hetzelfde moment.

Gelukkig, de dedicated Accu Asus r501vb  zit er om een impuls aan het systeem. Deze opslagoplossing voor de energiebesparing, de stilte en zijn robuustheid, bekend is met name een serieuze partner in termen van reactiviteit. Windows laadt vrijwel direct mee, en de lancering van de verschillende taken is minder traag. Merk op dat de capaciteit verre van dat van een standaard harde schijf is. Het zal dus nodig zijn om concessies op opslag (ongeveer 90 GB vrij) of kiezen voor een online of externe oplossing.

Accu voor Asus A32-N56

Bij gebrek aan een dedicated grafische kaart, kunt de Ultrabook alleen vertrouwen op haar HD chip 620 geïntegreerd met de processor om een minimum van spelen, wetende dat alleen de oude en lage veeleisende titels zal zitten kundig voor zet in Full HD.

De verbinding is genereus en verwelkomt alle benodigdheden op het moment, in standaard formaten. Er is een SD card reader, een HDMI-uitgang en maar liefst 4 USB-poorten, met inbegrip van een USB 3.0 en een USB 3.1 Type-C. Een vingerafdruklezer wordt toegevoegd aan de partij toe login en veilige toegang tot de sessie (Windows Hello compatibel). De nieuwste generaties voor Wifi-AC en Bluetooth 4.1 modules zijn ook voorzien van steeds sneller en betrouwbaarder draadloos gegevens uitwisseling.

http://tblo.tennis365.net/kopenaccu/2017/10/11/gratis-verzending-accu-asus-n76vm-laptop

http://www.irakyat.my/groups/topic/view/group_id/395/topic_id/306/post_id/467

http://news.abc24.it/news/beste-keuze-laptop-accu-asus-n76vj.html

2017年8月 1日 (火)

Accu a41-x550a Laptop Lage Prijs Professioneel Online

De Accu a41-x550a werd voor het eerst aangekondigd een jaar geleden, maar de specs zijn nog bijna volledig top-notch dankzij vertraagde verfrist dit jaar. Met uitzondering van de GPU klinkt alles als iemand een fantasie verlanglijst zonder de geringste bezorgdheid over de kosten heeft opgesteld, en net besloten te gaan voor. We beginnen met een Intel Core i7-6820HK-processor, die kan gaan van maximaal 3,6 GHz als is, maar ook kunt voor overklokken dankzij haar unlocked multiplier. Wanneer gedokt, tot 4GHz automatisch gaat en Asus zegt dat er voldoende hoofdruimte te nemen die verder handmatig.

De GPU in kwestie is een GeForce GTX 980 - zeker nog een krachtpatser, maar gemakkelijk klasse te sterk door dit jaar GTX 1080. De GPU heeft 8GB GDDR5 RAM van zijn eigen, en is natuurlijk ook overklokbaar. Accu Asus r510cc beweert dat haar Vloeistofgebaseerde koeling oplossing laat je boven de 40 procent betere prestaties uit de GPU, en er is ook meer robuuste macht levering waarmee het tekenen 80W naast de gebruikelijke 100W.

Alleen het beste zal doen, en dus er is 64GB DDR4-2400 RAM, die is ook overclocked tot 2800MHz. Voor opslag hebben wij het genoegen van het hebben van niet alleen een supersnelle NVMe SSD, maar twee van hen in een striped RAID 0-array voor tweemaal de snelheid. De stations zijn beide 512GB Samsung SM951 M.2 eenheden, en door Windows worden gezien als één logische schijf van 1TB.

Het scherm is een 4K IPS-paneel, heeft, op gewoon 17.3 inch, een dichtheid van 254ppi. Windows 10 de schalen absoluut noodzakelijk is met deze afmetingen en is standaard ingesteld op 175 procent. Je krijgt ook Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0 en een 720 p webcam. De batterij wordt begroot op 93Whr en Accu Asus r510 is niet natuurlijk opscheppen over de levensduur van de batterij in termen van uren. Je krijgt een 180 macht baksteen moet worden gebruikt wanneer de laptop aangesloten op een eigen is en een veel omvangrijker 330 één voor het dock.

Onze test-eenheid kwam met Windows 10 Home. We zijn gewend aan het zien van een overvloed aan zelf gemerkte apps voorgeïnstalleerd op laptops van Asus, en er is geen tekort hier hetzij. Het bedrijf heeft geprobeerd om ze te verenigen in één basispagina het Configuratiescherm, met beperkt succes. De app van de ROG Gaming Center is onhandig ontworpen en veel besturingselementen zijn ofwel verborgen, slecht geregeld, of het ontbreken van beschrijvingen van wat ze doen. U kunt definiëren en schakelen tussen profielen hier, of gewoon flip individuele knevels. Sommige opties zijn eenvoudige knevels maar anderen starten hun eigen apps, zoals Turbo vistuig waarmee u overklokken op de vlieg zo goed als handmatig; Splendid, die scherm kleur temperatuurcontrole biedt; ROG-MacroKey voor het configureren van de vijf macro-toetsen; Sonic Radar, een game-overlay ontworpen om te helpen lokaliseren vijanden op basis van auditieve signalen; en Sonic Studio, een audio-equalizer die een handig modus bevat voor het opnemen van uw stem, als u uw games online voor het live streamen.

Het proces van docking en ontkoppelen is uiterst eenvoudig. Accu Asus r510cs moeten uitzoeken hoe te verzegelen de koelvloeistof buisjes zonder dat dingen ingewikkeld voor gebruikers van Asus complimenteren. Het bedrijf waarschuwen dat kleine hoeveelheden vloeistof van de pakkingen druppelen kunnen na loskoppelen, maar we niet zien dit gebeuren tijdens onze review-proces, en we met het mechanisme voor hele hijs zootje speelden. Hopelijk zal het bedrag dat uit over een levensduur druipt niet genoeg te eisen van een nieuwe vulling; een proces waarbij het lijkt alsof het leiden een reis naar een erkende servicecenter tot zou.

Geluid uit de ingebouwde luidsprekers was een teleurstelling. We hoopten voor een volle, rijke geluid gezien de omvang van deze laptop, maar in plaats daarvan waren teleurgesteld door hoe hol en raspend was. Muziek en zelfs stemmen waren vaak krassend, en het maximale volume was zo luid.

Dankzij het opvlammen snelle hardware, de Accu Asus r510c opgestart in minder dan vijf seconden zelfs met ladingen van onze test software geïnstalleerd. Natuurlijk wat iedereen wil weten is hoe goed het uitgevoerd in benchmark en gaming proeven. We begonnen met alleen de laptop op zijn eigen, uitgevoerd in de modus van de geoptimaliseerde wanneer ingeplugd, en toen liep dezelfde tests met het dok is geplaatst, in Extreme wijze uitgevoerd.

Asus A41-X550A Accu

Toepassingen die volkomen fijn enkel verpletterde, het toetsenbord en trackpad werken moeten waren teleurstellend, en de luidsprekers zijn gewoon niet zo goed. Er is ook geen upgrade pad; het dok zal niet werken met toekomstige laptop modellen. Het slechtste ding over de GX700 is echter dat we al weten dat het is verouderd. Dit product is beschikbaar internationaal voor iets minder dan een jaar, en als we zijn de uitgaven zo veel geld, we willen het allerbeste. ASUS showde haar GX800 model op de Computex van dit jaar, en dat model heeft niet één maar twee GeForce GTX 1080 GPU's, plus een mechanisch toetsenbord en betere luidsprekers. De GX800 is beschikbaar voor aankoop nog, maar het bestaat, en dat is reden genoeg om het gevoel dat we bent wie moet worden betekend iets een beetje muf met de GX700 op dit punt in de tijd.

http://blogs.montevideo.com.uy/bloghome_31356_1_1.html

http://kopenaccunl.blogsport.eu/2017/08/01/kopen-nieuwe-accu-voor-asus-a550lc/

http://kopenaccunl.allmyblog.com/3-nieuwe-kwaliteit-laptop-accu-a41-x550a.html

2017年5月11日 (木)

Beste Keuze Asus R557LAB Laptop Accu

De Accu Asus r557lab  is niet uw typische laptop die meestal gebruikt wordt voor het beantwoorden van e-mails of surfen op het web. Het is een laptop van de productiviteit dat aan zakelijke typen tegemoetkomt en de beheerders van It MKB. loopt Windows 10 Pro voor extra functies, een vingerafdruklezer voor extra veiligheid en een hele reeks poorten zodat het kan gemakkelijk verbinding maken met bijna alle randapparatuur in het kantoor. Het is bovendien moeilijk zoals het is bedoeld voor het doorsturen van drop tests, hing cyclus tests en deelvenster druk testen. Niet te vergeten de spill-resistant toetsenbord.

Notebook grafische kaart van de lagere middenklasse, die is gebaseerd op de Maxwell-architectuur. wordt vervaardigd in 28 nanometer en heeft een 64 bit GDDR5/DDR3 geheugeninterface. In vergelijking met de 930 m, ondersteuning voor GDDR5 grafiekgeheugen is toegevoegd. Deze grafische kaarten moeten zitten kundig voor alle moderne spellen vloeiend te presenteren. Echter moeten uitdagende spelletjes worden gespeeld in een gemiddeld detailniveau. Oudere en minder veeleisende spellen zoals The Sims serie kunnen ook worden weergegeven in hoge Detailsstufen vloeistof. » Meer informatie is beschikbaar in onze laptop grafische kaart vergelijking en benchmarking.

ULV-SOC gebaseerd op de Skylake-architectuur voor slanke Accu Asus r557ln laptops en ultrabooks. Integreert, onder andere dingen, twee CPU cores, evenals een graphics unit en is vervaardigd in 14-nanometer technologie.» Meer informatie is beschikbaar in onze processor vergelijking vergelijking van mobiele processors en de benchmarklist van de verwerkers.

Deze schermgrootte wordt voornamelijk gebruikt voor grotere subnotebooks, ultrabooks en cabriolets. Deze schermgrootte biedt het grootste scala aan moderne subnotebooks. Groot schermformaten kunnen hogere resoluties en/of betere erkenning van details (bijvoorbeeld groter lettertype). Kleinere weergave diagonalen, aan de andere kant, minder energie verbruiken, zijn vaak goedkoper en handiger, lichtere apparaten voorzien.

Accu Asus r557ld TeK Computer Inc. is een belangrijke Taiwanese fabrikant van computerhardware gebaseerd in Taipeh, opgericht in 1989. Het bedrijf heeft meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd, allermeest zij in China, waar de meeste van de productie enige tijd geleden werd uitbesteed. In het zakelijke segment met de merknaam Asus produceert het bedrijf notebooks, complete systemen en onderdelen van de PC voor eindklanten. Asus heeft kantoren in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Rusland en de Verenigde Staten, alsmede een Europese service centrum in de Tsjechische Republiek. Met de Eee PC, Asus 2008 heeft geleid tot de netbook-boom. In de sector van de laptop, Asus van 2014-2016 had een wereldwijd marktaandeel van ongeveer 11% en was dus gerangschikt vierde van de grootste laptopfabrikanten. Op het gebied van de smartphone, Asus is niet onder de top 5 en heeft slechts een klein marktaandeel (2016).

Als een apparaat voor gegevensopslag is een schijf maximaal twee terabytes of een SSD beschikbaar. De aansluiting van randapparaten serveert twee USB 2.0 en een USB 3.1 poorten (Gen 1), een weergave kan worden aangesloten via HDMI, alsmede de verbinding USB Type C. Bluetooth, WLAN 802.11 ac, LAN en een SD-kaartlezer zijn ook geïntegreerd.

Asus heeft in de afgelopen jaren sterk afgenomen. Waarschijnlijk omdat de industrie van PC elk jaar afnemen blijft. Dit kan worden gezien in het feit dat zij op technisch niet dragen. Worden het de displayframe, de techniek van de weergave, de resolutie (ik wed dat ook op dit model, er zullen alleen FHD weer, zelfs als ze zeggen dat iets anders)... Het zal simpel gezegd het voorganger model met de huidige Accu Asus r557lnb en gegooid terug op de markt.

Na de presentatie van de Zenfone 3 Deluxe aan het einde van mei vorig jaar, kwam het 7 maanden later in Duitsland. Wat kan betekenen 7 maanden voor een Smartphonegeneration iedereen kan denken. Zelfde met uw GTX1080OC. Eerste grote Rumgepralt, vervolgens niet kam ze uit. Veel van uw laptops hebben UHD resolutie volgens de informatie op uw website en handel pers. De dure Rog (bijvoorbeeld G752VS) of de VivoBooks. Maar ze gewoon niet bestaan. Uw website in het algemeen lijken niet te weten wat je doet en wat je niet. Bijvoorbeeld wordt dat ASUS de Tinker van bestuur bouwt niet genoemd.

batterij voor Asus F554LA

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

Ja, het was mijn gok, ook dat dit de opvolger van de N552. Ik was ook enigszins geschokt door het feit dat het frame weergeven bijna net zo breed als de (vermeende) voorganger. Dit is M.M. na net geen langere tijdgenoot. De USB 2 poorten worden gezegd dat dit acceptabel, maar niet hun twee. Trouwens, er zou zijn geweest een verbinding met USB thunderbolt in plaats van Genesis 1. Ik denk dat die is bereid om te besteden ruim duizend euro op een notebook, vandaag, hij verwacht een beetje meer moderne design (displayframe) evenals de toekomstige veiligheid van de verbindingen, en zeker bereid is te betalen de 20, 30 euro (een beetje meer) extra kosten voor de 3 USB-verbindingen. Ik vraag me af wie op Asus maakt dergelijke beslissingen, maar deze zijn zeker niet promotionele. Ik ben ervan overtuigd dat de competitie zal een beetje verder met de komende modellen.

Dit is blijkbaar de opvolger van de N552, omdat het heet N580VD en de N552 al tot de N en Vivobook serie behoorde. Ik ben alleen verbaasd door de dikke displayframe, omdat Asus nu op frameless displays, zoals de UX3410 of de komende Zenbook Pro (UX530, UX550 zet). Als al cijferpaneel, dan moet het afgezet iets van de rest van het toetsenbord. en liever knoppen in geval kleur, zoals bij de voorgangers.